НИСКА ЦЕНА ВИСОК КВАЛИТЕТ
scrolldown
Koj sme nie

AGRINA за секого

Убавината на секој дом, градина, двор доаѓа од грижата и залагањата на нивните сопственици, но со цел тие да бидат најсоодветни, потребни се разни алатки, машини и апарати кои ќе го олеснат тој процес, а работата на сите тие места ќе ја направат вистинско ужување. Ние се грижриме за Вас и Ви нудиме механизација и опрема со која сите Ваши имоти ќе блеснат во својот најдобар сјај.

Нудиме широка палета на иновативни производи кои се одликуваат со највисокиот квалитет што може да се понуди на нашиот пазар, а воедно се достапни, ефтини и лесни за употреба.

Уште од самиот почеток, AGRINA вложува надчовечки напори, до клиентите во нашата земја да го донесе најдобриот производ во својот сегмент, а воедно истиот да го има најдобриот баланс помеѓу цената и квалитетот.

Косачки, тримери, култиватори, пумпи за вода и хидрофори за Вашата градина, правосмукалки и апарати за хигиена за Вашиот дом како и компресори, заварувачи, полначи и најразлична опрема за Вашата работилница, сите со добро искомбинирана ефикасност, перформанси и безбедност. AGRINA, синоним за екстра квалитет по екстра достапни цени
 

Каде може да не најдете

Со цел што поблизу да ги доближиме нашите производи до Вас, нашите ценети клиенти, истите ги дистрибуираме во секоја продавница за алат во земјава. Пронајдете го нашиот препознатлив знак на продажното место и прашајте го Вашиот продавач за производите на AGRINA. За сите додатни информации обратете се на нашите телефони од полето контакт или наједноставно пополнете ја контакт формата. Нашиот тим ќе ве контактира во најскоро време.
 

Производи на Агрина

 • voda i nadovdnuvanje
  elektricna pumpa 1

  Електрична пумпа

  AGRINA LTD

  800/1000W; 38/44m; 3200/3500L/h; 3.8/4.4bar; 8.7kg

  elektricna pumpa 2

  Електрична пумпа

  AGRINA LTD

  800/1000W; 45/38m; 8m; 3200/4600L/h; 3.8/4.5bar; 8.7/9kg

  elektricna pumpa so presostat

  Електрична пумпа со пресостат

  AGRINA LTD

  800W; 38m; 8m; 3200L/h; 3.8bar; 7.7kg

  elektricna pumpa so 5 stepena perka

  Електрична пумпа со 5 степена перка

  AGRINA LTD

  1300W; 55m; 8m; 5400L/h; 3.8bar; 12.8kg

  elektricna pumpa so 5 perki

  Електрична пумпа со 5 перки

  AGRINA LTD

  1300W; 55m; 8m; 5400L/h; 5.5bar; 10.3kg

  elektricna centrifugalna pumpa

  Електрична центрифугална пумпа

  AGRINA LTD

  750W; 30m; 5000L/h; 3bar; 12.8kg

  elektricna pumpa 3

  Електрична пумпа

  AGRINA LTD

  800/1800W; 40/48m; 60/83L/min

  elektricna pumpa 4

  Електрична пумпа

  AGRINA LTD

  800W; 40m; 60L/min

  potopna pumpa

  Потопна пумпа

  AGRINA LTD

  40W; 7m; 9m³

  potopna pumpa 1

  Потопна пумпа

  AGRINA LTD

  1000W; 55m; 16m; 5200L/h; 5.5bar; 27kg

  potopna pumpa 2

  Потопна пумпа

  AGRINA LTD

  1100W; 55m; 15m; 15600L/h; 1.05bar; 12.8kg

  potopna pumpa 3

  Потопна пумпа

  AGRINA LTD

  750W; 8.5m; 7m; 12500L/h; 0.85bar; 19.5kg

  potopna muljnja pumpa

  Потопна муљна пумпа

  AGRINA LTD

  750W; 7.5m; 7m; 13500L/h; 0.75bar; 27.5kg

  potopna pumpa 4

  Потопна пумпа

  AGRINA LTD

  400W; 6.5m; 7m; 7500L/h; 0.65bar; 19.5kg

  fontanska pumpa

  Фонтанска пумпа

  AGRINA LTD

  75W; 2.6m; 3m; 3200L/h; 0.03mpa; 20.5kg

  hidrofor

  Хидрофор

  AGRINA LTD

  800/1100W; 38/45m; 8m; 20L; 3500L/h; 3bar; 15kg

  hidrofor 1

  Хидрофор

  AGRINA LTD

  1000W; 44m; 8m; 20L; 3500L/h; 1.5-3bar; 14.3kg

  hidrofor 2

  Хидрофор

  AGRINA LTD

  1300W; 55m; 8m; 25L; 5400L/h; 1.5-3bar; 20kg

  hidrofor so injektor

  Хидрофор со инјектор

  AGRINA LTD

  800/1000W; 38/44m; 8m; 3200/3500L/h; 3.8-4.4bar; 8.7kg

  hidrofor 4

  Хидрофор

  AGRINA LTD

  800W; 40m; 60L/min

  hidrofor 5

  Хидрофор

  AGRINA LTD

  800W; 40m; 60L/min

  motorna pumpa qgz50-32

  Моторна пумпа QGZ50-32

  ZONGSHEN

  2" излез; усисно/излезно црево 50mm; 3.8kW; 3.6L; бензин

  motorna pumpa qgz50-65

  Моторна пумпа QGZ50-65

  ZONGSHEN

  2" излез; усисно/излезно црево 50mm; 3.8kW; 2.5L; бензин

  motorna pumpa qgz80-80

  Моторна пумпа QGZ80-80

  ZONGSHEN

  3" излез; усисно/излезно црево 50/80mm; 8kW; 6.5L; дизел

  motorna pumpa DWP20A

  Моторна пумпа DWP20A

  ZONGSHEN

  2" излез; усисно/излезно црево ??mm; 3.5kW

  motorna pumpa QGZ80-30W

  Моторна пумпа QGZ80-30W

  ZONGSHEN

  3" излез; усисно/излезно црево 80mm; 3.6L; бензин

  motorna pumpa 50-30

  Моторна пумпа 50-30

  AGRINA LTD

  2 bar; 500L/m 5-30m/h; 3.5kw; 2" 24kg; 3.6L; бензин

  motorna pumpa 80-30

  Моторна пумпа 50-30

  AGRINA LTD

  2 bar; 900L/m 5-31m/h; 3.8kw; 3" 26kg; бензин

  motor pumpa 50 50 vis pritisok

  Мотор. пумпа 50/50 вис. притисок

  AGRINA LTD

  4 тактен 196/211cm³, 4.7/6.5hp; 2.5/3.6L; 2"; бензин/дизел

  motor pumpa 50 50 vis pritisok

  Моторна пумпа 80

  AGRINA LTD

  4 тактен 296cm³, 5.2hp; 3.5L; 3"; дизел

 • dvor i gradina
  elektricna kosacka 3210

  Електрична косачка 3210

  AGRINA LTD

  1000W; 30cm; висина 20-40-60mm; 8.5 kg; корпа 23L; 230-240V

  elektricna kosacka 3212

  Електрична косачка 3212

  AGRINA LTD

  1200W; 32cm; висина 20-40-60mm; 10.1 kg; корпа 26L; 230-240V

  elektricna kosacka 3212

  Моторна косачка 3212

  AGRINA LTD

  5.5kw; 161cm3; 2600r/m; 30-80mm; самоходна

  motorna kosacka 3212 - 1

  Моторна косачка 3212

  AGRINA LTD

  2” излез; усисно/излезно црево 50mm; 3.8kW; 3.6L; бензин

  motorna kosacka 3212 - 2

  Моторна косачка 3212

  AGRINA LTD

  2” излез; усисно/излезно црево 50mm; 3.8kW; 2.5L; бензин

  motorna kosacka 3212 - 3

  Моторна косачка 3212

  AGRINA LTD

  3” излез; усисно/излезно црево 50/80mm; 8kW; 6.5L; дизел

  motorna kosacka 3212 - 4

  Моторна косачка 3212

  AGRINA LTD

  2” излез; усисно/излезно црево ??mm; 3.5kW

  elektricna kosacka

  Електрична косачка

  AGRINA LTD

  3” излез; усисно/излезно црево 80mm; 3.6L; бензин

  elektricna kosacka - 1

  Електрична косачка

  AGRINA LTD

  2 bar; 500L/m; 5-30m/h; 3.5kw; 2’’; 24kg; 3.6L; бензин

  motoren trimer

  Моторен тример

  AGRINA LTD

  49.3cc; 2T; 1.6kW; 7500r/m; 8.2kg

  electricen trimer

  Електричен тример

  AGRINA LTD

  250 W; 11000r/m; 1.3mm; 220mm

  electricen trimer - 1

  Електричен тример

  AGRINA LTD

  250 W; 11000r/m; 1.3mm; 220mm

  motokultivator 500

  Мотокултиватор 500

  AGRINA LTD

  6.5hp; 4.8kW; бензин

  motokultivator 1000

  Мотокултиватор 1000

  AGRINA LTD

  9.0hp; 6.7kW; бензин

  motokultivator 720

  Мотокултиватор 720

  AGRINA LTD

  6hp; 4.4kW; дизел

  motokultivator

  Мотокултиватор

  AGRINA LTD

  4,0kW; 4T; резервоар 3,6L+0,6L; бензин

  duvalka za sneg

  Дувалка за снег

  AGRINA LTD

  5.5Hp; 51cm; 156 ccm; бензин; самоходна

  elektricna pila ag112

  Електрична пила AG112

  AGRINA LTD

  2.2kW; 13.1m/s; 16’’; 395mm

 • dvor i gradina
  agregat 4000

  Aгрегат 4000

  AGRINA LTD

  230V; 3.3kW; 3000rpm; 338ccm; бензин

  agregat 6500

  Aгрегат 6500

  AGRINA LTD

  230V; 5kW;3000rpm; 420ccm; бeнзин

  agregat 8000

  Aгрегат 8000+ Т

  AGRINA LTD

  400/230V; 7.5/6kW; 3000rpm; 560ccm; бензин

  kompresor 25 50l

  Компресор 25/50L

  AGRINA LTD

  1.5kW; 8bar; 230V; 25/50L; 110L/min; 35/46kg; со каиш

  kompresor 100 150l

  Компресор 100/150L

  AGRINA LTD

  2.2kW; 8bar; 230V; 100/150L; 250L/min; 67kg; со каиш

 • zavaruvaci polnaci i starteri
  zavaruvac

  Заварувач

  AGRINA LTD

  800/1100W; 38/45m; 8m; 20L;

  zavaruvac 1

  Заварувач

  AGRINA LTD

  800/1100W; 38/45m; 8m; 20L; 3200/4600L/h; 3bar; 15kg

  zavaruvac so elektroda

  Заварувач со електрода

  AGRINA LTD

  1000W; 44m; 8m; 20L; 3500L/h; 1,5-3bar; 14.3kg

  inverter za zavaruvanje

  Инвертер за заварување

  AGRINA LTD

  1000W; 30cm; висина 20-40-60mm; 8.5 kg; корпа 23L; 230-240V

  inverter za zavaruvanje 1

  Инвертер за заварување

  AGRINA LTD

  1200W; 32cm; висина 20-40-60mm; 10.1 kg; корпа 26L; 230-240V

  zavaruvac so elektroda 1

  Заварувач со електрода

  AGRINA LTD

  5.5kw; 161cm3; 2600r/m; 30-80mm; самоходна

  polnac na baterija cb 6e

  Полнач на батерија CB-6E

  AGRINA LTD

  220V; 5A; 50/95W; 0.05/0.09kW; полнач 6/12V; 5A; 3kg;

  polnac na baterija cb 18S

  Полнач на батерија CB-18S

  AGRINA LTD

  220V; 10-14A; 180/320W; 0.18/0.3kW; полнач 12/24V; 10A; 7.1kg

  polnac na baterija cb 18S

  Полнач на батерија CB-18S

  AGRINA LTD

  220V; 10-14A; 180/320W; 0.18/0.3kW; полнач 12/24V; 10A; 7.1kg

  polnac na baterija cb 30s

  Полнач на батерија CB-30S

  AGRINA LTD

  220V; 16-20A 320/530W; 0.3/0.47kW; полнач 12/24V; 16A; 11.4kg

  polnac na baterija cb 50s 1

  Полнач на батерија CB-50S-1

  AGRINA LTD

  220V ; 15-30A; 450/790W; 0.45/0.78kW; полнач 12/24V; 25A; 14.5kg

  polnac starter bat cd 1000

  Полнач/Стартер на бат. CD-1000

  AGRINA LTD

  220V; 22-75A; 0.61/1.3kW; полнач 12/24V; 45A; старт-500А; 27.5kg

 • oprema za cistenje
  pravosmukalka za pepel k800

  Правосмукалка за пепел K800

  AGRINA LTD

  800W; 18L; 23l/s; хепа филтер

  pravosmukalka 30l

  Правосмукалка 30L

  AGRINA LTD

  1000W; 30L, INOX

  pravosmukalka 70l 2 motori

  Правосмукалка 70L (2 мотори)

  AGRINA LTD

  2 x 1000W; 70L; INOX

  pravosmukalka 30l so utikac

  Правосмукалка 30L (со утикач)

  AGRINA LTD

  1200 W; 30L; INOX

  pravosmukalka 70l 3 motori

  Правосмукалка 70L (3 мотори)

  AGRINA LTD

  800/1100W; 38/45m; 8m; 20L; 3200/4600L/h; 3bar; 15kg

 • galanterija
  sindziri za motorni pili

  Синџири за моторни пили

  AGRINA LTD

  котур; 3/8” корак; 0.325 корак

  machevi za motorni pili

  Мачеви за моторни пили

  AGRINA LTD

  25-36 заби; 3/8” корак

  turpii

  Турпии

  AGRINA LTD

  4.0; 4.5; 4.8; 5.0; 5.2; 5.5

  glavi za trimeri

  Глави за тримери

  AGRINA LTD

  zili za trimeri

  Жили за тримери

  AGRINA LTD

  gradinarski creva

  Градинарски црева

  AGRINA LTD

  1/2”; 20/25/50m; армирано

 • obrabotka na ovoshje
  mlin za grozje mini midi maxi

  Mлин за грозје MINI/MIDI/MAXI

  GRIFO

  400х400/ 800x500/ 950x600; 200/220mm

  racen mlin za grozje so odvojuvanje na racki

  Рачен млин за грозје

  GRIFO

  900x500 / 220mm

  el mlin za grozje so pumpa 20 30

  Ел. млин за грозје со пумпа 20/30

  GRIFO

  870x500x850mm / 1040х 550х 900 mm

  racen mlin za ovosje

  Рачен млин за овошје

  GRIFO

  950x600 mm

Локации од нашиот локален претставник

За подетални информации и набавка на производите од понудата на АРГИНА,
обратете се кај дилерите ширум Република Македонија, или директно во продавниците на СИНПЕКС.

Top